Tätä kaikkea on Alucar

Alucar tunnetaan laadustaan ja innovatiivisuudestaan. Yhtiö on 33 toimintavuotensa aikana kasvanut Skandinavian suurimmaksi puutavarapäällirakentajaksi ja markkinajohtajaksi.

Liikevaihto 2016
13 M€

Vientimaiden määrä
30

Henkilöstö
43

Vientiosuus
66 %

Pankkojen vuosituotanto (kpl)
5 000

Toimitettuja apurunkopaketteja
5 000+

→ Liikevaihdosta 4 % käytetään tuotekehitykseen

All posts

Naaran Kuljetushuolto Oy Alucarin päällerakenteiden jälleenmyyjäksi Itä-Suomeen!

Maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja Alucar ja Naaran Kuljetushuolto ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen koskien Alucarin tuotteiden myyntiä Itä-Suomessa. Jälleenmyyntiyhteistyö tukee etenkin uusien asiakkuuksien hoitoa Itä-Suomessa. Maksamaalla toimimaan tottuneet asiakkaat voivat edelleenkin olla yhteydessä tuttuihin kontakteihin Julius Närvään ja Marcus Pethiin. Naaran Kuljetushuolto Oy on tunnettu toimija puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja omaa vankan kokemuksen nosturiasennuksista sekä päällerakenteiden ja perävaunujen huollosta. […]