Tätä kaikkea on Alucar

Alucar tunnetaan laadustaan ja innovatiivisuudestaan. Yhtiö on 33 toimintavuotensa aikana kasvanut Skandinavian suurimmaksi puutavarapäällirakentajaksi ja markkinajohtajaksi.

Liikevaihto 2016
13 M€

Vientimaiden määrä
30

Henkilöstö
43

Vientiosuus
66 %

Pankkojen vuosituotanto (kpl)
5 000

Toimitettuja apurunkopaketteja
5 000+

→ Liikevaihdosta 4 % käytetään tuotekehitykseen

All posts

Alucar Kuljetus-Logistiikka 2019 messuilla

Tervetuloa tutustumaan Alucarin tuote-uutuuksiin! Alucar on esillä Kuljetus-Logistiikka 2019-messuilla osastolla 7M50. Hyvänä suuntamerkkinä on siis Cafe Balcony. Tule tutustumaan viimeisimpiin uudistuksiin puutavarapäällerakenteissamme, tapaamaan meitä ja vaihtamaan kuulumiset kanssamme. Esittelemme osastollamme eri tavoilla asiakkaiden toiveiden mukaan rakennettuja puutavara-autoja. Messuilla voitte tutustua laajaan Alucar- ja ExTe -pankkomallistoomme. Tuotteitamme on nähtävänä runsaasti myös muiden näytteilleasettajien osastoilla. Rekisteröidy messuvierailijaksi ilmaiseksi […]