Tätä kaikkea on Alucar

Alucar tunnetaan laadustaan ja innovatiivisuudestaan. Yhtiö on 33 toimintavuotensa aikana kasvanut Skandinavian suurimmaksi puutavarapäällirakentajaksi ja markkinajohtajaksi.

Liikevaihto 2016
13 M€

Vientimaiden määrä
30

Henkilöstö
43

Vientiosuus
66 %

Pankkojen vuosituotanto (kpl)
5 000

Toimitettuja apurunkopaketteja
5 000+

→ Liikevaihdosta 4 % käytetään tuotekehitykseen

All posts

Tuoteuutuus! Pankonsiirto kuorma päällä

Pankonsiirto on kätevä apuväline auton painopisteiden muuttamiseen Pankonsiirto-mekanismin edut: Akselipainojen muuttaminen on helppoa ja nopeaa Akselipainot saadaan helpommin määräysten mukaisiksi Kuorma-autoa on helpompi kuormata ja käyttää Oikein painotettuna auton ajaminen on turvallisempaa Kuljetusmessuilla 2019 esillä olleella Alucarin uudella pankonsiirtomekanismilla saadaan koko puunippua liikuteltua puutavara-auton pituussuunnassa. Näin auton painopistettä ja akselipainoja on helppo muuttaa. Alucarin pankonsiirtomekanismi […]