ALU-pankossa yhdistyy keveys ja kestävyys

Ruhkaloiden perheyrityksessä on luotettu Alucarin ALU-pankkoihin jo 80-luvulta asti.

Teillä on pitkä historia puunkuljetuksesta – mikä alassa viehättää, Reijo Ruhkala?

Olen ollut alalla mukana jo 17-vuotiaasta lähtien, kuljettaja siitä asti kun sain ajokortin ja alan yrittäjä vuodesta 1982 asti, joten nämä puunkuljetushommat alkavat tulemaan jo selkeäytimestä. Pidän siitä, että työ on monipuolista ja pääsen työpäivien aikana liikkumaan paljon metsässä ja luonnossa. Toki on myös hienoa jatkaa isäni jalanjäljissä perheyrityksen voimin ja hyvien työntekijöiden kanssa.

Miksi juuri ALU-pankot?

Meillä on ollut alumiinipankot käytössä ihan yrityksen perustamisesta lähtien. Mielestäni niissä yhdistyvät parhaiten siisti ulkonäkö ja kestävyys – pankot pysyvät kovassakin käytössä hyvän näköisinä ja niitä on helppo käyttää. ALU-pankko on nykyaikainen tuote, ja uudet anodisoidut pankot on valmistettu niin, että ne ovat entistäkin vahvempia keveyttä unohtamatta. Käyttämissämme pankoissa ei ole ollut ongelmia, joten mitä sitä hyvää lähteä vaihtamaan.

Miten yhteistyö Alucarin kanssa toimii?

Isäni vieraili Alucarilla ensimmäisen kerran jo 80-luvulla, ja siitä lähtien olemme tehneet yhteistyötä. Toki tuolloin sekä meidän kuljetusfi rmamme että Alucarinkin toiminta oli vielä nykynäkökulmasta katsottuna aivan lapsen kengissä. Nyt molempien bisnes on kehittynyt huomattavasti noista ajoista, joten voisi kai sanoa, että olemme Alucarin kanssa kasvaneet yhdessä. Pitkän yhteisen historian pohjalta tiedämme, että homma toimii. Alucarin tuotekehityksessä mietitään jatkuvasti uudistuksia pankkoihin – erityisesti pidän siitä, että kestävyyttä kehitetään, sillä se on alallamme ehdottoman tärkeää ihan jo liikenneturvallisuudenkin vuoksi.

All posts

Naaran Kuljetushuolto Oy Alucarin päällerakenteiden jälleenmyyjäksi Itä-Suomeen!

Maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja Alucar ja Naaran Kuljetushuolto ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen koskien Alucarin tuotteiden myyntiä Itä-Suomessa. Jälleenmyyntiyhteistyö tukee etenkin uusien asiakkuuksien hoitoa Itä-Suomessa. Maksamaalla toimimaan tottuneet asiakkaat voivat edelleenkin olla yhteydessä tuttuihin kontakteihin Julius Närvään ja Marcus Pethiin. Naaran Kuljetushuolto Oy on tunnettu toimija puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja omaa vankan kokemuksen nosturiasennuksista sekä päällerakenteiden ja perävaunujen huollosta. […]