Esittelyssä Alucarin myyntitiimi

Alucarilla on viime aikoina panostettu erityisesti vientiin, ja siksi myös myyntitiimiin on lisätty henkilöresursseja. Uusi suurempi tiimi pitää huolta, että sekä tuotteet että asiakaspalvelu ovat taattua Alucar-laatua.

“Tehtävänäni on tukea myyjiä.” Toimitusjohtaja Anssi Alasaari

Viennin ja henkilöresurssien satsaukset ovat Alucarilla ajankohtaisia erityisesti kasvun ja ulkomaille laajentuneen toiminnan takia. Jotta palvelun laatu pystytään takaamaan Suomen lisäksi myös ulkomailla, tarvitaan osaavaa henkilöstöä hoitamaan asiakkuuksia.
– Kotimaassa ja ulkomailla asiakaskontaktit eroavat toiminnaltaan toisistaan, ja siksi tarvitaan erilaisia myyjiä eriävillä taidoilla. Siinä missä Suomessa olemme suoraan

“Kotimaan asiakkaiden lisäksi vastuullani on myös Norjan alue.” Kotimaan myynti, Marcus Peth

yhteydessä loppuasiakkaaseen, ulkomailla ollaan pääosin kontaktissa jälleenmyyjiin. Vaikka uusien vahvistusten myötä myyntitiimin koko on kasvanut, emme ole erotelleet erikseen kotimaan ja ulkomaan myyntitiimejä, vaan teemme kaikki töitä yhdessä, kotimaan myynnistä ja Norjasta vastaava Marcus Peth kertoo.

Suuremmalla myyntitiimillä asiakasta voidaan palvella entistä paremmin

“Perinteisen myyntityön ja kotimaan asiakkaiden lisäksi työhöni kuuluu paljon suunnittelua ja projektien johtoa.” Kotimaan myynti, Julius Närvä

Suuremman ja yhtenäisemmän tiimin myötä Alucarilla pystytään entistä aktiivisemmin tutkimaan ja ottamaan selvää markkinatilanteesta sekä paneutumaan asiakkaiden kysymyksiin.
– Ennen myyntitiimin työ oli pitkälti toimittamista, emmekä resurssien puutteen takia pystyneet toteuttamaan asiakkaiden räätälöityjä toiveita yhtä hyvin. Nyt kun meitä on enemmän, asiakassuhteet voidaan hoitaa paremmin, ja pystymme pitämään myös huolta Alucar-laadusta tiiviimmän ASK-toiminnan (Alucar Support Kit) kautta.Nykyään voimme myös toimittaa täydellisempiä toimituksia pelkkien komponenttien sijasta, Eurooppaa alueena hoitava Virpi Hattula jatkaa.

“Vastaan alueina Ruotsista ja Baltian maista. Osittain myyn myös varaosia Suomeen.” Export Sales Manager Thomas Partanen

Koska Alucarin kaikki asiakkaat ovat erilaisia ja jokaisella on autolleen uniikit tarpeet, myyntitiimin työ on pitkälti ongelmanratkaisu- ja suunnittelutyötä. Myyntitiimin jäsenillä on kullakin omat vahvuutensa, ja tiimin sisältä löytyykin niin tekniikkaan erikoistuneita insinöörejä kuin viestinnän ja markkinoinnin osaajia, jotka täydentävät toinen toisiaan.
– Tavoitteenamme on aina löytää asiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut. Meillä on tiimin sisällä hyvä henki, ja mietimme ongelmatilanteita sekä kehityskohteita yhdessä.

Asiakassuhteiden ylläpito on meille sydämen asia ja siksi niiden eteen tehdään töitä vaikka toimistoaikojen ulkopuolella, Julius Närvä

“Pääasiassa keskityn logistiikan kehittämiseen ja tuen muuta tiimiä heidän töissään erilaisin tavoin.” Export Assistant, Mikaela Holm

kotimaan myynnistä paljastaa hymyillen.

“Hoidan Euroopan ja kaukomaiden asiakkuuksia, jonka lisäksi pidän huolta markkinoinnista.” Export Sales Manager, Virpi Hattula

“Työskentelen Alucarin viennin strategisten asioiden parissa ja tuotemerkin kehitystehtävissä.” Export Manager, Joakim Eriksson

All posts

Naaran Kuljetushuolto Oy Alucarin päällerakenteiden jälleenmyyjäksi Itä-Suomeen!

Maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja Alucar ja Naaran Kuljetushuolto ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen koskien Alucarin tuotteiden myyntiä Itä-Suomessa. Jälleenmyyntiyhteistyö tukee etenkin uusien asiakkuuksien hoitoa Itä-Suomessa. Maksamaalla toimimaan tottuneet asiakkaat voivat edelleenkin olla yhteydessä tuttuihin kontakteihin Julius Närvään ja Marcus Pethiin. Naaran Kuljetushuolto Oy on tunnettu toimija puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja omaa vankan kokemuksen nosturiasennuksista sekä päällerakenteiden ja perävaunujen huollosta. […]