Jälleenmyyjät mukaan ASK-toimintaan

Alucar on tunnettu korkeasta laadustaan, mutta jos komponentteja ei asenneta oikein, ei lopputuloskaan yllä parhaalle mahdolliselle tasolle. Suurin riski tähän on vientimarkkinoilla. Ratkaisuksi kehitetty konsepti ASK, eli Alucar Support Kit, takaa Alucar-laadun myös Suomen ulkopuolella, ja palvelun lanseerauksen myötä Alucarilla onkin lisätty resursseja jälleenmyyjien tukemiseen muun muassa suunnittelussa, asennuksessa ja lisätarkastuksissa.

Laatu ennen kaikkea

Norja on luonnollinen leviämissuunta Ruotsissa lanseeratulle ASK-konseptille

ASK-konsepti otettiin alun perin käyttöön Ruotsissa, ja nyt toimivaksi todettu palvelu halutaan myös muiden maiden markkinoille. Viime aikoina Alucarilla onkin tehty paljon töitä norjalaisen jälleenmyyjä Bevolan kanssa.
– ASK ei ole vielä täysin jalkautunut käytäntöön Norjassa, mutta kiinnostus sitä kohtaan on herännyt. Rakennamme parhaillaan tarvittavaa asiantuntemusta, jotta voimme yhdessä löytää parhaan ASK-mallin markkinoillemme, Bevolan myyntipäällikkö Freddy Hansen kertoo.

A/S Bevola

  • Perustettu vuonna 1995
  • Alucarin asiakas vuodesta 1996
  • Työntekijöitä: 22
  • Sijainti: Larvik, Norja

Norja on tunnettu vaikeasti ajettavista vuoristoteistään, joissa puuauton päällerakenteiden ominaisuudet todella maksavat itsensä takaisin. Hansenin mukaan norjalaiset asiakkaat arvostavat yhä enemmän laatua ja räätälöityä kokonaisuutta, mikä lisää kiinnostusta Alucarin tuotteita kohtaan.
– Toimiva tuote helpottaa meidän myyntityötämme. Alucar toimittaa innovatiivisia ja korkealaatuisia päällirakenteita, joissa hinta-laatusuhde säilyy yksilöllisistä ratkaisuista huolimatta. Rungon keveys ja joustavuus helpottavat ajamista, ja tuovat kuljettajille niin käytännöllisiä kuin taloudellisia hyötyjä, Hansen listaa.

Yhteistyö Bevolan ja Alucarin välillä sujuu Hansenin mukaan hyvin, mikä kannustaa jatkamaan yhteistä kehitysprojektia.
– Haluamme laajentaa Alucarin tuotteita valikoimassamme entisestään, mutta ennen sitä pyrimme lisäämään osaamista nykyisten tuotteiden ympärillä. Myös tässä ASKista on paljon apua, sillä opimme paljon asennuksien aikana, Hansen kertoo tyytyväisenä.

 

Yksilöllisiä ratkaisuja, kiitos!

ASKin kautta myös ulkomaisille asiakkaille voidaan tarjota laadukkaita ja uniikkeja ratkaisuja

Ranskalaisella Carosserie Cornu SASilla ja Alucarilla on samat vahvuudet – laaja tuotevalikoima ja osaaminen hydrauliikasta. Ei siis ihmekään, että yhteistyö yritysten välillä toimii.

“Tyytyväisten asiakkaiden myötä olemme vuosi vuodaleta kasvattaneet Alucarin tuotteiden määrää valikoimissamme.”
Eric Le Bossé ja Gilles Lemarchand.

Yritykset ovat tehneet töitä yhdessä jo 25 vuotta, ja tässä ajassa yhteistyö on syventynyt tiettyjen komponenttien, kuten ohjaamosuojien ja pankkojen, viennistä koko katalogin laajuiseen jälleenmyyntiin.
– Tyytyväisten asiakkaiden myötä olemme voineet vuosi vuodelta kasvattaa Alucarin tuotteiden määrää valikoimissamme. Viime aikoina yhteistyö on tiivistynyt entisestään Maksamaan ja kotikaupunkimme Séesin välillä, myyntipäällikkö Eric Le Bossé Cornu SASista kertoo.

ASK ei ole ranskalaisille varsinaisesti mikään uusi juttu, vaan toimintaa on harjoitettu koko yhteistyön ajan. Nyt kun Alucar alkaa olemaan yrityksenä tuttu myös ranskalaisilla markkinoilla, suunnitelmissa on laajentaa asennustoimintaa entisestään.
– ASKin kautta saatava paikallinen tekninen apu laitteiden huollossa ja asennuksessa on tärkeää, sillä sen avulla voimme taata asiakkaidemme tarpeisiin sopivien yksilöllisten rakenteiden toimivuuden. Näin

Carrosserie Cornu

  • Perustettu vuonna 1920
  • Alucarin asiakas vuodesta 1993
  • Työntekijöitä: 25
  • Sijainti: Sées, Ranska

asiakkaiden ei tarvitse tyytyä bulkkiratkaisuihin, Cornu SAS toimitusjohtaja Gilles Lemarchand kehuu.
– Alucarin toimiva asiakaspalvelu on meille arvokasta, ja heidän laadukkaat tuotteensa tekevät suomalaisyrityksestä meille parhaan yhteistyökumppanin nyt ja tulevaisuutta ajatellen, Eric Le Bossé lisää.

All posts

Naaran Kuljetushuolto Oy Alucarin päällerakenteiden jälleenmyyjäksi Itä-Suomeen!

Maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja Alucar ja Naaran Kuljetushuolto ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen koskien Alucarin tuotteiden myyntiä Itä-Suomessa. Jälleenmyyntiyhteistyö tukee etenkin uusien asiakkuuksien hoitoa Itä-Suomessa. Maksamaalla toimimaan tottuneet asiakkaat voivat edelleenkin olla yhteydessä tuttuihin kontakteihin Julius Närvään ja Marcus Pethiin. Naaran Kuljetushuolto Oy on tunnettu toimija puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja omaa vankan kokemuksen nosturiasennuksista sekä päällerakenteiden ja perävaunujen huollosta. […]