Vahvistus Alucarin varaosamyyntiin

Asiantuntevaa ja nopeaa palvelua!

Varaosamyynti on Alucarille yksi tärkeä asiakastyytyväisyyskriteeri. Haluamme varmistaa, että varaosat on mahdollista saada asiantuntevasti ja nopeasti. Kotimaan tutut päällerakennemyyjät ovat ennemmin hoitaneet kaiken muun ohella myös varaosamyynnin, mutta on aikoja jolloin tulee tarpeeseen kysyä varaosia yhä nopeammalla aikataululla.

Entistä paremman palvelutason takaamiseksi Johnny Granholm on nimetty varaosamyyjäksi hoitamaan varaosien myyntiä ja logistiikkaa Alucarilla. Hän tietää parhaiten varaosien tai tarvikkeen varastotilanteesta. Hän työskentelee Maksamaan tehtaan laajennetussa osavarastossa, ja hänen puoleensa voi kääntyä varaosatarpeen yllättäessä. Granholm siirtyy varaosamyyntiin tuotannon tehtävistä, joten tuotteet ovat hänelle ennestään tuttuja.

Suoralinja varaosamyyntiin:

Johnny Granholm

Puh: +358 404 846 989 – Myös WhatsApp!

varaosat@alucar.com

All posts

Alucar Kuljetus-Logistiikka 2019 messuilla

Tervetuloa tutustumaan Alucarin tuote-uutuuksiin! Alucar on esillä Kuljetus-Logistiikka 2019-messuilla osastolla 7M50. Hyvänä suuntamerkkinä on siis Cafe Balcony. Tule tutustumaan viimeisimpiin uudistuksiin puutavarapäällerakenteissamme, tapaamaan meitä ja vaihtamaan kuulumiset kanssamme. Esittelemme osastollamme eri tavoilla asiakkaiden toiveiden mukaan rakennettuja puutavara-autoja. Messuilla voitte tutustua laajaan Alucar- ja ExTe -pankkomallistoomme. Tuotteitamme on nähtävänä runsaasti myös muiden näytteilleasettajien osastoilla. Rekisteröidy messuvierailijaksi ilmaiseksi […]