Previous Next

Tuoteuutuus! Pankonsiirto kuorma päällä

Pankonsiirto on kätevä apuväline auton painopisteiden muuttamiseen

Pankonsiirto-mekanismin edut:

  • Akselipainojen muuttaminen on helppoa ja nopeaa
  • Akselipainot saadaan helpommin määräysten mukaisiksi
  • Kuorma-autoa on helpompi kuormata ja käyttää
  • Oikein painotettuna auton ajaminen on turvallisempaa

Kuljetusmessuilla 2019 esillä olleella Alucarin uudella pankonsiirtomekanismilla saadaan koko puunippua liikuteltua puutavara-auton pituussuunnassa. Näin auton painopistettä ja akselipainoja on helppo muuttaa. Alucarin pankonsiirtomekanismi on säädettävä ja se soveltuu erimittaisille puille.

Lastaustilanteessa kuorma on helpompi tehdä mahdollisimman eteen. Ennen liikkeellelähtöä nippu voidaan siirtää pankonsiirrolla haluttuun paikkaan, jotta auton akselipainot saadaan kohdilleen.

Myös nosturin paino vaikuttaa puuauton akselipainoihin. Kun nosturi jätetään autosta pois, painopiste muuttuu, ja puunippua täytyy jälleen siirtää. Tällöin pankonsiirto on todella kätevä apuväline.

Akselipainoja vaihdellen vaikutetaan myös puutavara-auton ajomukavuuteen ja -turvallisuuteen. Maasto-olosuhteissa painopiste pidetään usein etu- tai taka-akselilla, että autossa on pitoa ja se saadaan käännettyä. Maantielle siirryttäessä nippu voidaan siirtää oikeaan paikkaan, jotta akselipainot saadaan määräysten mukaisiksi.

 

All posts

Alucar Kuljetus-Logistiikka 2019 messuilla

Tervetuloa tutustumaan Alucarin tuote-uutuuksiin! Alucar on esillä Kuljetus-Logistiikka 2019-messuilla osastolla 7M50. Hyvänä suuntamerkkinä on siis Cafe Balcony. Tule tutustumaan viimeisimpiin uudistuksiin puutavarapäällerakenteissamme, tapaamaan meitä ja vaihtamaan kuulumiset kanssamme. Esittelemme osastollamme eri tavoilla asiakkaiden toiveiden mukaan rakennettuja puutavara-autoja. Messuilla voitte tutustua laajaan Alucar- ja ExTe -pankkomallistoomme. Tuotteitamme on nähtävänä runsaasti myös muiden näytteilleasettajien osastoilla. Rekisteröidy messuvierailijaksi ilmaiseksi […]