Previous Next

Tuoteuutuus! Pankonsiirto kuorma päällä

Pankonsiirto on kätevä apuväline auton painopisteiden muuttamiseen

Pankonsiirto-mekanismin edut:

  • Akselipainojen muuttaminen on helppoa ja nopeaa
  • Akselipainot saadaan helpommin määräysten mukaisiksi
  • Kuorma-autoa on helpompi kuormata ja käyttää
  • Oikein painotettuna auton ajaminen on turvallisempaa

Kuljetusmessuilla 2019 esillä olleella Alucarin uudella pankonsiirtomekanismilla saadaan koko puunippua liikuteltua puutavara-auton pituussuunnassa. Näin auton painopistettä ja akselipainoja on helppo muuttaa. Alucarin pankonsiirtomekanismi on säädettävä ja se soveltuu erimittaisille puille.

Lastaustilanteessa kuorma on helpompi tehdä mahdollisimman eteen. Ennen liikkeellelähtöä nippu voidaan siirtää pankonsiirrolla haluttuun paikkaan, jotta auton akselipainot saadaan kohdilleen.

Myös nosturin paino vaikuttaa puuauton akselipainoihin. Kun nosturi jätetään autosta pois, painopiste muuttuu, ja puunippua täytyy jälleen siirtää. Tällöin pankonsiirto on todella kätevä apuväline.

Akselipainoja vaihdellen vaikutetaan myös puutavara-auton ajomukavuuteen ja -turvallisuuteen. Maasto-olosuhteissa painopiste pidetään usein etu- tai taka-akselilla, että autossa on pitoa ja se saadaan käännettyä. Maantielle siirryttäessä nippu voidaan siirtää oikeaan paikkaan, jotta akselipainot saadaan määräysten mukaisiksi.

 

All posts

Naaran Kuljetushuolto Oy Alucarin päällerakenteiden jälleenmyyjäksi Itä-Suomeen!

Maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja Alucar ja Naaran Kuljetushuolto ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen koskien Alucarin tuotteiden myyntiä Itä-Suomessa. Jälleenmyyntiyhteistyö tukee etenkin uusien asiakkuuksien hoitoa Itä-Suomessa. Maksamaalla toimimaan tottuneet asiakkaat voivat edelleenkin olla yhteydessä tuttuihin kontakteihin Julius Närvään ja Marcus Pethiin. Naaran Kuljetushuolto Oy on tunnettu toimija puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja omaa vankan kokemuksen nosturiasennuksista sekä päällerakenteiden ja perävaunujen huollosta. […]