Previous Next

Naaran Kuljetushuolto Oy Alucarin päällerakenteiden jälleenmyyjäksi Itä-Suomeen!

Maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja Alucar ja Naaran Kuljetushuolto ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen koskien Alucarin tuotteiden myyntiä Itä-Suomessa. Jälleenmyyntiyhteistyö tukee etenkin uusien asiakkuuksien hoitoa Itä-Suomessa. Maksamaalla toimimaan tottuneet asiakkaat voivat edelleenkin olla yhteydessä tuttuihin kontakteihin Julius Närvään ja Marcus Pethiin.

Naaran Kuljetushuolto Oy on tunnettu toimija puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja omaa vankan kokemuksen nosturiasennuksista sekä päällerakenteiden ja perävaunujen huollosta. Naaran Kuljetushuolto Oy:n Jyrki Paunonen tulee panostamaan voimakkaasti Alucarin tuotteiden myyntiin. Korjaamon asiakaspalvelusta vastaa Lassi Suihkonen.

Anssi Alasaari ja Jyrki Paunonen kättelevät yhteistyön merkiksi. Takana tukemassa oikealta Katri Paunonen, Lassi Suihkonen, Marcus Peth ja Julius Närvä.

Myyntiohjelmaan tulevat Alucarin päällerakenteet ja niiden asennukset sekä niihin liittyvät lisävarusteet ja varaosat.
– Meillä on yhdessä hyvät edellytykset Alucarin päällerakenteiden laadukkaan myynnin ja palvelun kasvattamiseen Itä-Suomessa
, toteavat yhteistuumin Alucar Oy:n Anssi Alasaari ja Naaran Kuljetushuolto Oy:n Jyrki Paunonen.

– Nyt julkistettu jälleenmyyntiyhteistyö on johdonmukainen askel uuden strategiamme toimeenpanossa ja samalla merkittävä tapahtuma koko toimialalle Suomessa. Moni asiakkaistamme toimii nimenomaan Itä-Suomessa, ja haluamme olla lähempänä asiakasta. Naaran Kuljetushuollon toimintatapa mahdollistaa Alucarin tuotteiden korkealaatuisen päällerakentamisen automerkistä riippumatta. Yrityksillä ovat myös yhtenevät arvot, kertoo Anssi Alasaari.

– Naaran Kuljetushuollon tavoitteena on tarjota asiakkaillemme Alucarin tuotteiden lisäksi hyvää ja laadukasta palvelua sekä paras asiakaskokemus koko päällerakennusalalla, sanoo Jyrki Paunonen.

Naaran Kuljetushuolto Oy toivottaa asiakkaat tervetulleiksi!

Naaran Kuljetushuolto Oy:n hallia koristaa Alucarin logo

Naaran Kuljetushuolto Oy
Lampitie 1
76850 Naarajärvi

https://www.kuljetushuolto.fi/

LISÄTIETOJA: 

Alucar Oy:

Anssi Alasaari 020 7851723

Naaran Kuljetushuolto Oy: 
Jyrki Paunonen 050 5409690

Alucar Oy toivottaa Naaran Kuljetushuollolle rutkasti onnea ja menestystä!

All posts

Tuoteuutuus! Pankonsiirto kuorma päällä

Pankonsiirto on kätevä apuväline auton painopisteiden muuttamiseen Pankonsiirto-mekanismin edut: Akselipainojen muuttaminen on helppoa ja nopeaa Akselipainot saadaan helpommin määräysten mukaisiksi Kuorma-autoa on helpompi kuormata ja käyttää Oikein painotettuna auton ajaminen on turvallisempaa Kuljetusmessuilla 2019 esillä olleella Alucarin uudella pankonsiirtomekanismilla saadaan koko puunippua liikuteltua puutavara-auton pituussuunnassa. Näin auton painopistettä ja akselipainoja on helppo muuttaa. Alucarin pankonsiirtomekanismi […]