Tietoa meistä

Alucar Oy

www.alucar.com

Pohjalainen Alucar on maailman johtava puutavara-autojen päällerakenteiden valmistaja. Yhtiö varustelee yli 300 puuautoa vuodessa ja toimittaa tuotteitaan yli 30 eri maahan.

Jo perustamisvuodestaan 1984 saakka Alucar on ollut alansa edelläkävijä ja kehittänyt puutavaran kuljetukseen innovatiivisia ratkaisuja. Yhtiön tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua tarkemmin kotisivuillamme www.alucar.com.

 

Alucar Eagle

www.alucareagle.com

Koska Alucar on tuotteissaan alan ehdoton edelläkävijä, se on sitä myös asiakaslehdessään.

Alucar Eagle on yhtiön uusi asiakaslehti, jota voi lukea sekä verkossa että paperilla. Kolmikielisessä Eagle-digilehdessä julkaistaan säännöllisesti mielenkiintoisia juttuja, uutisia ja videoita sekä Alucarista että yleisesti puunkuljetusalalta. Eaglen aiheista voi keskustella sosiaalisessa mediassa, ja sen artikkeleita on helppo jakaa omille verkostoilleen.

Eagle-digilehdessä julkaistuista artikkeleista kootaan vuosittain parhaat palat paperiseen Eagle-asiakaslehteen.

 

All posts

Alucar Kuljetus-Logistiikka 2019 messuilla

Tervetuloa tutustumaan Alucarin tuote-uutuuksiin! Alucar on esillä Kuljetus-Logistiikka 2019-messuilla osastolla 7M50. Hyvänä suuntamerkkinä on siis Cafe Balcony. Tule tutustumaan viimeisimpiin uudistuksiin puutavarapäällerakenteissamme, tapaamaan meitä ja vaihtamaan kuulumiset kanssamme. Esittelemme osastollamme eri tavoilla asiakkaiden toiveiden mukaan rakennettuja puutavara-autoja. Messuilla voitte tutustua laajaan Alucar- ja ExTe -pankkomallistoomme. Tuotteitamme on nähtävänä runsaasti myös muiden näytteilleasettajien osastoilla. Rekisteröidy messuvierailijaksi ilmaiseksi […]