Tietoa meistä

Alucar Oy

www.alucar.com

Pohjalainen Alucar on maailman johtava puutavara-autojen päällerakenteiden valmistaja. Yhtiö varustelee yli 300 puuautoa vuodessa ja toimittaa tuotteitaan yli 30 eri maahan.

Jo perustamisvuodestaan 1984 saakka Alucar on ollut alansa edelläkävijä ja kehittänyt puutavaran kuljetukseen innovatiivisia ratkaisuja. Yhtiön tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua tarkemmin kotisivuillamme www.alucar.com.

 

Alucar Eagle

www.alucareagle.com

Koska Alucar on tuotteissaan alan ehdoton edelläkävijä, se on sitä myös asiakaslehdessään.

Alucar Eagle on yhtiön uusi asiakaslehti, jota voi lukea sekä verkossa että paperilla. Kolmikielisessä Eagle-digilehdessä julkaistaan säännöllisesti mielenkiintoisia juttuja, uutisia ja videoita sekä Alucarista että yleisesti puunkuljetusalalta. Eaglen aiheista voi keskustella sosiaalisessa mediassa, ja sen artikkeleita on helppo jakaa omille verkostoilleen.

Eagle-digilehdessä julkaistuista artikkeleista kootaan vuosittain parhaat palat paperiseen Eagle-asiakaslehteen.

 

All posts

Tuoteuutuus! Pankonsiirto kuorma päällä

Pankonsiirto on kätevä apuväline auton painopisteiden muuttamiseen Pankonsiirto-mekanismin edut: Akselipainojen muuttaminen on helppoa ja nopeaa Akselipainot saadaan helpommin määräysten mukaisiksi Kuorma-autoa on helpompi kuormata ja käyttää Oikein painotettuna auton ajaminen on turvallisempaa Kuljetusmessuilla 2019 esillä olleella Alucarin uudella pankonsiirtomekanismilla saadaan koko puunippua liikuteltua puutavara-auton pituussuunnassa. Näin auton painopistettä ja akselipainoja on helppo muuttaa. Alucarin pankonsiirtomekanismi […]