Tietoa meistä

Alucar Oy

www.alucar.com

Pohjalainen Alucar on maailman johtava puutavara-autojen päällerakenteiden valmistaja. Yhtiö varustelee yli 300 puuautoa vuodessa ja toimittaa tuotteitaan yli 30 eri maahan.

Jo perustamisvuodestaan 1984 saakka Alucar on ollut alansa edelläkävijä ja kehittänyt puutavaran kuljetukseen innovatiivisia ratkaisuja. Yhtiön tuotteisiin ja palveluihin voit tutustua tarkemmin kotisivuillamme www.alucar.com.

 

Alucar Eagle

www.alucareagle.com

Koska Alucar on tuotteissaan alan ehdoton edelläkävijä, se on sitä myös asiakaslehdessään.

Alucar Eagle on yhtiön uusi asiakaslehti, jota voi lukea sekä verkossa että paperilla. Kolmikielisessä Eagle-digilehdessä julkaistaan säännöllisesti mielenkiintoisia juttuja, uutisia ja videoita sekä Alucarista että yleisesti puunkuljetusalalta. Eaglen aiheista voi keskustella sosiaalisessa mediassa, ja sen artikkeleita on helppo jakaa omille verkostoilleen.

Eagle-digilehdessä julkaistuista artikkeleista kootaan vuosittain parhaat palat paperiseen Eagle-asiakaslehteen.

 

All posts

Naaran Kuljetushuolto Oy Alucarin päällerakenteiden jälleenmyyjäksi Itä-Suomeen!

Maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja Alucar ja Naaran Kuljetushuolto ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen koskien Alucarin tuotteiden myyntiä Itä-Suomessa. Jälleenmyyntiyhteistyö tukee etenkin uusien asiakkuuksien hoitoa Itä-Suomessa. Maksamaalla toimimaan tottuneet asiakkaat voivat edelleenkin olla yhteydessä tuttuihin kontakteihin Julius Närvään ja Marcus Pethiin. Naaran Kuljetushuolto Oy on tunnettu toimija puutavara-autoilijoiden keskuudessa ja omaa vankan kokemuksen nosturiasennuksista sekä päällerakenteiden ja perävaunujen huollosta. […]